Τορτελίνια αλα κρεμ στο φούρνο

250
Τορτελίνια αλα κρεμ  στο φούρνο

Συνταγή της Χριστίνας Γεωργιοπούλου

Υλικά

1 πακέτο τορτελινια με τυρί
10 φέτες ζαμπόν κομμένες σε τετραγωνάκια
600γρ. τριμμένο ρεγκατο
250γρ. γάλα εβαπορέ
200γρ κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια κομμένα
2 κουταλιές γεμάτες βούτυρο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε κανονικά τα τορτελινια τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ μας .Βάζουμε στην κατσαρόλα 2 κουταλιές γεμάτες βούτυρο ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε καλά. Μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στα πυρέξ μας που έχουμε τα τορτελινια. Ρίχνουμε την μίση ποσότητα τυριού, το ζαμπόν και τέλος την κρέμα γάλακτος και το εβαπορέ, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Ρίχνουμε από πάνω της άλλη μισή ποσότητα τυριού, το βάζουμε στο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!