Κοτοσαλάτα

474
Κοτοσαλάτα

Υλικά

1 μαρούλι κομμένο σε λωρίδες
2 φιλέτα κοτόπουλου
2 ντομάτες κομμένες σε κομμάτια
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 καρότο τριμμένο
1 φλιτζ. μαγιονέζα
1/2 φλιτζ. ελιές
4 κουτ. σούπας ξίδι
3 κουτ. σούπας κάπαρη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση6ηξθ

Αλείφουμε τα φιλέτα με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για περίπου 20 λεπτά. Αν έχετε μαγειρεμένο κοτόπουλο απ’ την προηγούμενη μέρα απλά το ζεσταίνετε. Στη συνέχεια το κόβουμε σε κομματάκια.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά τη μαγιονέζα με το ξίδι, αλάτι και πιπέρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Σε μια σαλατιέρα τοποθετούμε το μαρούλι, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, την κάπαρη, τις ελιές, το καρότο και τα κομμάτια κοτόπουλο. Περιχύνουμε με το μείγμα μαγιονέζας και σερβίρουμε.