
Υλικά
1 κεσεδάκι cottage cheese
½ φλιτζ. άπαχο γάλα (ή γάλα αμυγδάλου)
1 κουτ. της σούπας άγλυκο κακάο
1 κουτ. της σούπας στέβια ή άλλο γλυκαντικό (σε ποσότητα ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις)
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές και το βάζουμε σε παγοθήκες. Αφού παγώσει (μετά από τουλάχιστον μία ώρα), βάζουμε όσα παγάκια έχουμε σκοπό να καταναλώσουμε στο μπλέντερ για την καλύτερη δυνατή υφή.