Κοτόπουλο με Σκόρδο και Παρμεζάνα

250
Κοτόπουλο με Σκόρδο και Παρμεζάνα

Υλικά


2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 μικρό κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4 κουτ. σούπας βούτυρο
4 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200C. Κόβετε 2 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ή αλουμινόχαρτο περίπου 30×46 εκ. Τα διπλώνετε στη μέση και έπειτα τα ανοίγετε. Βάζετε στη μια μεριά του χαρτιού τις μισές ροδέλες κολοκυθιού και από πάνω το μισκό κρεμμύδι. Λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε μέσα το σκόρδο, τα ανακατεύετε και ρίχνετε το 1/4 πάνω στα κολοκυθάκια. Πασπαλίζετε με αλατοπίπερο, βάζετε το 1 φιλέτο από πάνω, πασπαλίζετε πάλι με 1/4 από το μείγμα βουτύρου- σκόρδου, αλατοπίπερο και 2 κουτ. σούπας παρμεζάνα. Διπλώνετε το αντικολλητικό χαρτί κλείνοντας καλά και τις άκρες του. Επαναλαβμάνετε την ίδια διαδικασία και στο άλλο κομμάτι χαρτί και ψήνετε για περίπου 40 λεπτά.