Υλικά
1 κομμάτι φιλέτο Πέρκα κατεψυγμένη
Για το Μαρινάρισμα
Το χυμό από 1 πορτοκάλι
Το χυμό από 2 λεμόνια
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 σκελίδα ψιλοκομμένη σκόρδο
πατάτες κομμένες σε μεγάλα κυβάκια
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα σε ένα μπολ κανονίζοντας μέγεθος να χωράει όλο το ψάρι. Ανακατεύουμε καλά βάζουμε μέσα το ψάρι και το αφήνουμε η όλο το βράδυ και το μαγειρεύουμε την άλλη μέρα η τουλάχιστον 2 ώρες.
Σε ταψάκι η σε γάστρα κόβουμε τις πατάτες ,βγάζουμε το ψάρι από την μαρινάδα και ρίχνουμε το ζουμί επάνω στις πατάτες ,προσθέτουμε λίγο λεμόνι επιπλέον λάδι ,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη, μια ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε και το ψάρι στην μέση στο ταψί και ψήνουμε στους 180 με 200C.