
Υλικά
1 φάκελο άνθος αραβοσίτου βανίλια
350ml γάλα
190γρ. τριμμένο μπισκότο
150γρ. βούτυρο
100γρ. νιφάδες βρώμης
3-4 κουτ. σούπας σιρόπι καραμέλας
Εκτέλεση
Λιώνετε το μισό βούτυρο με το μισό τριμμένο μπισκότο. Το ρίχνετε στον πάτο ενός μπολ, το ισιώνετε με μια σπάτουλα και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίες. Ρίχνετε 2 κουτ. σούπας σιρόπι καραμέλας και ανακατεύετε. Ρίχνετε την κρέμα πάνω στη βάση μπισκότου και βάζετε ξανά στο ψυγείο.
Ανακατεύετε τις νιφάδες βρώμης με το υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο και το υπόλοιπο βούτυρο και απλώνετε το μείγμα σε ένα ταψί 20×25 που έχετε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε για 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Αφήνετε το κράμπλ να κρυώσει και μετά πασπαλίζετε το γλυκό. Περιχύνετε με το υπόλοιπο σιρόπι καραμέλας και σερβίρετε.