
Υλικά
Ένα πακέτο κανελόνια
400 γρ. ανθότυρο
400 γρ. μοτσαρελα
300 γρ. τριμμένο ρεγκάτο
1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα
1 αυγό
600 γρ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι. Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γρ. από την κρέμα γάλακτος. Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ. Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200C μέχρι να πάρει χρώμα. Αυτό ήταν.