Κουρκουτό

1031
Κουρκουτό

Υλικά

500 γρ. αλεύρι μαλακό
500 γρ. φέτα σκληρή
150 γρ. ελαιόλαδο παρθένο
500 γρ. γάλα
5 αυγά
Αλάτι

Εκτέλεση

Σ΄ένα μεγάλο μπολ κτυπάμε τ΄αυγά μετά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το γάλα και τα ανακατεύουμε λίγο προσθέτουμε την φέτα τριμμένη σε μικρούς κύβους του ενός εκατοστού ή λίγο μεγαλύτερους κι ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτοντας λίγο λίγο το αλεύρι έως ότου να έχουμε ένα χυλό (προσοχή να μην γίνει ζύμη αλλά να μην είναι και πολύ αραιό, κανονίζοντας το αλεύρι σας.

Το βάζουμε σ΄ένα ταψί καλά λαδωμένο και το ψήνουμε στους 180C για μια ώρα και κάτι. Το κόβουμε σε κομμάτια. Τρώγετε ζεστό αλλά και κρύο.