
Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 γάλα ζαχαρούχο
400 γρ μπισκότα τύπου digestive
1 κουτ. γλυκού άρωμα βανίλιας (ή βανιλίνη)
150 γρ βούτυρο λιωμένο
φρέσκα φρούτα
Εκτέλεση
Ανακατεύεις το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και την βανίλια. Το βάζεις στο ψυγείο να παγώσει καλά (τουλάχιστον 1 ώρα). Θρυμματίζεις τα μπισκότα και τ’ανακατεύεις με το λιωμένο βούτυρο. Κρατάς λίγο απ’ τα μπισκότα στην άκρη για το πασπάλισμα. Στρώνεις τα μπισκότα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσεις και απλώνεις πάνω τους το γιαούρτι. Πίσω στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.

Αυτό ήταν!!! Μόλις έφτιαξες ένα γλυκάκι ευκολάκι και το τραγανό του μπισκότο με την αφράτη-αέρινη κρέμα του σε περιμένουν να το φας. Λίγο πριν το σερβίρεις λοιπόν, του προσθέτεις φρέσκα φρούτα και το πασπαλίζεις με εκείνη την μικρή ποσότητα θρυμματισμένου μπισκότου που κράτησες.
Δοκίμασε το θα σου αρέσει!
Πηγή