
Υλικά
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος με στέβια (στο εμπόριο κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 100 γραμμαρίων)
2 κουτ. σούπας στέβια (1:1 αναλογία ζάχαρης)
λίγη βανίλια
λίγη κανέλα
1 φλιτζ. γάλα
1 κουτ. σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί, τις προσθέτουμε στο γιαούρτι, προσθέτουμε την στέβια, το γάλα, την βανίλια, την κανέλα και το κονιάκ. Ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη.