
Υλικά
400 γρ. ρόκα
200 γρ. κόκκινα σταφύλια χωρίς σπόρια
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
150 γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
100 γρ. χοντροκομμένα καρύδια
½ κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
50 γρ. ηλιέλαιο
3 κουτ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
2 κουτ. σούπας μέλι
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
1/8 κουτ. γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ηλιέλαιο, το ξύδι βαλσάμικο, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και να ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να δέσει. Αδειάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε τη σάλτσα μας από πάνω ανακατεύουμε με δυο κουτάλια και σερβίρουμε.
Πηγή: giorgostsoulis.com