Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο

428

Υλικά

1 μεγάλη κομπόστα ροδάκινο
100 γρ. Μαρμελάδα Ροδάκινο
1 κουτί Μείγμα για Παγωτό Βανίλια
650 ml γάλα
100 γρ. γιαούρτι
20 γρ. ρούμι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Παγωτό Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζετε την κομπόστα και πολτοποιείτε τα ροδάκινα, κρατώντας 3 για γαρνίρισμα. Σιγοβράζετε μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα, αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε τον πουρέ ροδάκινο στο έτοιμο Παγωτό μαζί με την Μαρμελάδα και το ρούμι αν το χρησιμοποιήσετε. Αδειάζετε το μείγμα σε φόρμα παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ξεφορμάρετε, γαρνίρετε με φέτες ροδάκινο και σερβίρετε. Προαιρετικά, μπορείτε να γαρνίρετε με Garni με γεύση βανίλια και Σταγόνες Κουβερτούρας Γάλακτος
Πηγή