
Υλικά
1 κουτί φυτική σαντιγί τύπου Ermol ή morfat
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βάζο Nutella των 375 γρ.
2 κουτιά εβαπορέ γάλα παγωμένο
Για extra γέμιση: φουντούκια ,αμύγδαλα, καρύδια ανάλογα με την αρέσκεια σας ή και σκέτο
Για γαρνίρισμα: φουντούκια ,αμύγδαλα, καρύδια κατά προτίμηση η και σιρόπι της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Έχουμε βάλει το ζαχαρούχο και τα εβαπορέ στο ψυγείο να παγώσουν καλά από την προηγούμενη μέρα. Χτυπάμε την σαντιγί να αφρατέψει και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και την Nutella. Αφού χτυπηθούν καλά, ειδικά η πραλίνα μας, προσθέτουμε το εβαπορέ και συνεχίζουμε προσεκτικά το χτύπημα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε, προσθέτουμε και τα φουντουκάκια (ή ότι άλλο επιλέξετε, αν θέλετε να βάλετε κάτι) και τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη. Μετά από μία ώρα το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε με το μίξερ. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία δύο – τρεις φορές ακόμα και μετά είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το παγωτάκι μας.