
Υλικά
1 πακέτο τυρί κρέμα
1 κουτ. σούπας εβαπορέ
1 κουτ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί σαντιγύ ΜΟRFAT ή ERMOL
1 κεσεδάκι μαργαρίνη (ξεπαγωμένη)
1-2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 κουτ. γλυκού κανέλα
2 πακέτα μπισκότα τύπου ΠΤΙ ΜΠΕΡ
για το γαρνίρισμα μαρμελάδα βύσσινο ή δαμάσκηνο ή φράουλα ή σιρόπι καραμέλας
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα μπισκότα στο blender 5-5 μαζί. Έπειτα ρίχνουμε την κανέλα και τη μαργαρίνη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στρώνουμε το μείγμα σε μια ταρτιέρα. Χτυπάμε στο μιξερ τη σαντιγί με το τυρί κρέμα και το ζαχαρούχο γάλα. Αφού χτυπηθούν καλά προσθέτουμε το γιαούρτι, το εβαπορέ και το λεμόνι. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
Βάζουμε το γλυκό μας στην κατάψυξη να σφίξει καλά. Σερβίρουμε γαρνίροντας με σιρόπι καραμέλας ή και σοκολάτας, ή με όποια μαρμελάδα διαθέτει το ψυγείο μας.