
Υλικά
2 φλιτζ. στραγγιστό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1/4 φλιτζ. γάλα
1/3 φλιτζ. κακάο σκόνη
1/2 φλιτζ. ζάχαρη
σιρόπι σοκολάτας προαιρετικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνεις το γάλα σε μπρίκι σε χαμηλή φωτιά (ή στο φούρνο μικροκυμάτων) και προσθέτεις το κακάο και τη ζάχαρη ανακατεύοντας μέχρι να έχεις ένα μείγμα. Τοποθετείς το γιαούρτι σε μπολ και το χτυπάς μέχρι να αφρατέψει. Σιγά σιγά, ξεκινάς να προσθέτεις το μείγμα σοκολάτας.
Αφήνεις στην κατάψυξη για 8 ώρες ή αν έχεις μηχάνημα για παγωτό, εκτελείς σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του. Αν δεις ότι χρειάζεται κι άλλο να παγώσει, άφησέ το στην κατάψυξη.
Πηγή: shape.gr