
Υλικά
3 κουτ. σούπας άχνη κοσκινισμένη
120γρ. κρεμώδες φυστικοβούτυρο
180γρ. λιωμένη σοκολάτα
Εκτέλεση
Βάζετε 6 χάρτινα ή καουτσούκ φορμάκια στο ταψί για μάφιν ή cupcake. Ρίξτε την άχνη σιγά σιγά μέσα στο φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε τα μέχρι να έχετε ένα λείο ομοιογενές μείγμα.
Ρίξτε 1-2 κουτ. σούπας σοκολάτα μέσα σε κάθε φορμάκι και μετά από πάνω ρίχνετε 1-2 κουτ. γλυκού από το μείγμα του φυστικοβούτυρου. Καλύπτετε τα φορμάκια με την υπόλοιπη σοκολάτα και πατάτε λίγο με το κουτάλι για να λειάνετε την επιφάνεια του γλυκού. Τοποθετείτε το ταψί για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα. Τα ξεφορμάρετε και είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!
Σημείωση: Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς για γαρνίρισμα
– Αν σας αρέσει το τραγανό φυστικοβούτυρο μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα του ελάχιστους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς ή κράκερ