Υλικά
3 στήθη κοτόπουλου
1 κουτ. γλυκού τσίλι σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού τριμμένο κύμινο
1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 φλιτζ. σάλτσα με ντομάτα (σάλτσα ντομάτα με πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο και μπαχαρικά σπιτική ή έτοιμη του εμπορίου)
Τορτίγιες
Pico de gallo (μεξικάνικη σαλάτα), γουακαμόλε (μεξικάνικη) σάλτσα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Τοποθετείτε τα φιλέτα μέσα στην ηλεκτρικό χύτρα. Προσθέτετε το τσίλι, το κύμινο, το πιπέρι και το σκόρδο. Ανακατεύετε να καρυκευτεί καλά το κοτόπουλο και προσθέτετε τη σάλτσα. Προσθέτετε τη σάλτσα, κλείνετε το καπάκι και το βάζετε στη λειτουργία για πουλερικά για 13 λεπτά. Αν δεν έχετε μπορείτε να ψήσετε το κοτόπουλο στους 170 με 180C για 30-40 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο μπορείτε να το κομματιάσετε με 2 πιρούνια ή με το μίξερ χειρός για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Σερβίρετε μαζί με τορτίγιες, Pico de gallo και γουακαμόλε για μια πιο αυθεντική μεξικάνικη γεύση ή με τα υλικά της αρεσκείας σας.