Κολοκυθομπούρεκο

418
Κολοκυθομπούρεκο

Υλικά

1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κιλό φρέσκια μυζήθρα χλωρή
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 φύλλα χωριάτικης ζύμης για πίτες
2-3 κουτ. σούπας σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170C. Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο. Τοποθετούμε πάνω στου σε στρώσεις τις πατάτες, τη μυζήθρα, το δυόσμο, τα κολοκυθάκια και πάλι μυζήθρα και δυόσμο. Αλατοπιπερώνουμε κάθε φορά τα λαχανικά και συνεχίζουμε στην επόμενη στρώση. Απλώνουμε το δεύτερο φύλλο ζύμης, το αλείφουμε με ελαιόλαδο, το χαράζουμε και πασπαλίζουμε την επιφάνεια της πίτας με σουσάμι. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα μέχρι να ροδίσει.