
Υλικά
2 φλιτζ. αλεύρι
1/2 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουτ. σούπας λάδι
3 κουτ. σούπας γιαούρτι
1 αυγό (το ασπράδι μόνο)
6 κουτ. σούπας γάλα
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Για την γαρνιτούρα
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
βούτυρο αλατισμένο
Εκτέλεση
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε ώστε να γίνει μια μαλακή ζύμη και να την κάνουμε μπάλα. Την αλείφουμε με λίγο λάδι και την κόβουμε σε μικρά μπαλάκια. Στην συνέχεια την κάθε μπαλίτσα την ανοίγουμε με ένα μικρό πλάστη σε πιτούλα και την βάζουμε πάνω σε καυτο ταψί. Ψήνουμε 15-20 λεπτά περίπου στους 180C στις αντιστάσεις πάνω κάτω, αλείφοντας τις στο ενδιάμεσο με το βούτυρο λιωμένο και ανακατεμένο με το σκόρδο.