Υλικά
6 φύλλα κρούστας
1 1/2 φλιτζ. γιαούρτι
2 φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη
200γρ. φέτα
200γρ. ανθότυρο
4 αυγά
200γρ. ζαμπόν καπνιστό
Βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνετε τη φέτα και το ανθότυρο με ένα πιρούνι και τα βάζετε σε μια λεκάνη. Ρίχνετε τη γραβιέρα, το γιαούρτι και το ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομματάκια, τα αυγά χτυπημένα, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά. Αλείφετε ένα ταψί με λίγο βούτυρο και στρώνετε τα φύλλα αλείφωντας τα ένα ένα με το βούτυρο. Απλώνετε τη γέμιση και γυρίζετε τα φύλλα προς τα μέσα.
Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για μισή ώρα. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και σερβίρετε.