
Υλικά
1/2 κιλό φύλλα κρούστας
1/2 χαλούμι
2 αυγά
1/2 γιαούρτι
1 κοφτή κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. βούτυρο λιωμένο
Σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνετε τα φύλλα και τα κόβετε σε λωρίδες. Λιώνετε το χαλούμι με ένα πιρούνι και το βάζετε σε μια λεκάνη. Προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα, το γιαούρτι, το δυόσμο, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύετε. Παίρνετε 2 λωρίδες φύλλο, τις αλείφετε με βούτυρο, βάζετε μια κουταλιά από το μείγμα, κλείνετε τις άκρες και διπλώνετε το φύλλο σε τριγωνάκι. Αλείφτε ένα ταψί με βούτυρο, το τοποθετείτε και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα φύλλα και τη γέμιση. Αλείφετε τα τυροπιτάκια με βούτυρο και τα πασπαλίζετε με το σουσάμι. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Αφού κρυώσουν λίγο, τα σερβίρετε σε πιατέλα.