
Υλικά
2 φύλλα σφολιάτα
2 αυγό
240γρ. μαρμελάδα φράουλα ή άλλη μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σφολιάτα σε σχήμα ισοσκελούς τριγώνου και απλώνουμε ένα κορδόνι μαρμελάδας κατά μήκος της στενής πλευράς. Κλείνουμε κολλώντας καλά τη σφολιάτα και τυλίγουμε απαλά σαν ένα ρολό το κρουασάν μας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170C. Χτυπάμε τα αυγά με λίγο νερό και με ένα πινέλο αλείφουμε εξωτερικά τα κρουασάν μας. Ψήνουμε για 15 λεπτό στον αέρα.