Ρυζοσαλάτα με τόνο

318
Ρυζοσαλάτα με τόνο

Υλικά

1 ½ φλιτζ. ρύζι
1 κονσέρβα τόνο
5-6 ελιές
1 αγγούρι
2 πιπεριές κέρατο
1 κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 κουτ. σούπας μαγιονέζα
1 κεσέ γιαούρτι
Το χυμό 1/2 λεμονιού

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό με λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσει. Περιμένουμε λιγάκι να κρυώσει και το βάζουμε σε μπολ. Στραγγίζουμε τον τόνο και τον προσθέτουμε στο μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε τη σαλάτα για μια ώρα στο ψυγείο.