Υλικά
24 ντοματίνια
150 γρ. φέτα
2 κουτ. σούπας μαγιονέζα ή σάλτσα σαλάτας
¼ φλιτζ. ψιλοκομμένο αγγούρι
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
2 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε τη φέτα με τη μαγιονέζα, το αγγούρι ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα. Στη συνέχεια κόβετε τα καπάκια απ’ τα ντοματάκια, αφαιρέστε τα σπόρια και λίγο από τη σάρκα και γεμίζετε με ένα κουταλάκι τα ντοματάκια με το μείγμα φέτας. Αφήνετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.