
Υλικά
1 μαρούλι
1 1/2 φλιτζ. μαγιονέζα
1 κόκκινη,1 πορτοκαλί και 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας ξίδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι τοποθετούμε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τις πιπεριές, το σκόρδο, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και το φυλάμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι και το σερβίρουμε περιχύνοντας με τη σος μαγιονέζας.