Δίχρωμα σοκολατάκια

213
Δίχρωμα σοκολατάκια

Υλικά

2 φλιτζ. σταγόνες κουβερτούρα
2 φλιτζ. σταγόνες σοκολάτα λευκή
1 φλιτζ. χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση

Ααπλώνουμε λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα. Κατόπιν, λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1 ¾ φλιτζ., σταγόνες κουβερτούρας. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση. Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (1 ¾ φλιτζ.) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.

Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα. Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.

Πηγή