
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλο
1/3 φλιτζ. μαγιονέζα
2 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
Ελάχιστο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το βασιλικό το θυμάρι, τα σκόρδα, αλάτι και πιπέρι. Αλείφουμε τα φιλέτα με το μείγμα μαγιονέζας και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Στη συνέχεια ψήνουμε τα φιλέτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 20 με 25 λεπτά, γυρίζοντάς τα και από τις 2 πλευρές.
Σερβίρουμε τα φιλέτα γαρνίροντάς τα με φέτες λεμονιού, κλωναράκια μαϊντανού και κόκκους πιπεριού.