Μαργαρίτα

21
Μαργαρίτα

Υλικά

1 μεζούρα Τεκίλα
1/4 μεζούρα χυμό λεμονιού
1/4 μεζούρα triple sec ή Κουαντρό
Θρυμματισμένος πάγος
Φέτα λάιμ
Χυμό λεμονιού και χοντρό αλάτι για επίστρωση

Εκτέλεση

Βρέξτε το χείλος του ποτηριού με το χυμό και βυθίστε το στο αλάτι. Βάλτε σε ένα σέικερ την τεκίλα το triple sec ή το Κουαντρ, το χυμό λεμονιού και τον πάγο. Ανακινείστε καλά. Σουρώστε το μείγμα στο ποτήρι και γαρνίρετε με τη λέτα λάιμ.