
Υλικά
4 κομμάτια ψαρονέφρι
1/2 φλιτζ. μαγιονέζα
1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζ. ποτήρι λευκό κρασί
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κοφτή κουτ. σούπας μπαχάρια τριμμένα
Αλάτι, πιπέρι
Φέτες λεμονιού και κλωναράκια δεντρολίβανο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε τα κομμάτια ψαρονέφρι με τα μπαχάρια, αλατοπίπερο και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι/γκριλ σε δυνατή φωτιά για περίπου 15 με 20 λεπτά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μαγιονέζα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε το ψαρονέφρι περιχύνοντας με τη σάλτσα και γαρνίροντας με τις φέτες λεμονιού και τα κλωναράκια δεντρολίβανου.