
Υλικά
250γρ. ταλιατέλες
8 φέτες μπέικον
1 μεγάλο κρεμμύδι
25 γρ. βούτυρο
75 γρ. αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
200γρ. καλαμπόκι
100 γρ. μανιτάρια
150 γρ. γιαούρτι
Ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε το μπέικον και το σωτάρετε σε ένα βαθύ τηγάνι. Έπειτα το αφαιρείτε μόλις ψηθεί και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Έπειτα προθέτετε τον αρακά και το καλαμπόκι. Μαγειρεύετε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Στραγγίζετε τις ταλιατέλες και τις ρίχνετε στο τηγάνι μαζί μετα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά. Σε αυτό το σημείο προθέτετε αν θέλετε και το γιαούρτι, αλλιώς σερβίρετε ζεστό με μια κουταλιά γιαούρτι για κάθε πιάτο.