Σπιτικοί Μπεζέδες

232
Σπιτικοί Μπεζέδες

Υλικά
6 ασπράδια αυγών
200 γρ ζάχαρη
200 γρ.άχνη
1 βανίλια
1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Σε δυνατή ταχύτητα χτυπάμε τα ασπράδια να αφρατέψουν για περίπου 1 λεπτό.Προσθέτουμε τμηματικά τη ζάχαρη μετά προσθέτουμε την άχνη κοσκινισμένη μαζί με το κόρν φλάουρ κοσκινισμένο και χτυπάμε για 15′. Ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα και ρίχνουμε τη βανίλια. Βάζουμε σε κορνέ το μείγμα και κάνουμε σχέδια στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 90 -100C για μιάμιση ώρα και δεν ανοίγουμε το φούρνο. Βγάζει 2 ταψιά αυτή η δόση αν κάνετε πρώτη φορά κάντε τη μισή δόση.Αν ψηθούν οι μπεζέδες στις αντιστάσεις του φούρνου θέλει 100 με 110C.