
Υλικά
6 φύλλα κρούστας κτψ
12 μπαστούνάκια κίτρινη μοτσαρέλα
2 μεγάλες ντομάτες περίπου 300γρ.
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες αφαιρώντας τούς σπόρους και τις βάζουμε να στραγγίσουν επάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Σε κάθε κομμάτι φύλλου βάζουμε ένα μπαστούνι τυρί μια φέτα ντομάτας και κλείνουμε τις άκρες τους διπλώνοντας τα φύλλα. Έπειτα τυλίγουμε για να σχηματίσουμε το spring roll αφού πρώτα έχουμε ραντίσει με νερό για να κολλήσει το φύλλο. Τηγανίζουμε σε αρκετό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν.